Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Fakültemiz Türkçe Eğitimi Anabilim Dalına yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. 04.10.2018 tarihinde gerçekleştirilen programa Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Rezan KARAKAŞ ve Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç Dr.  Erhan AKIN ile Bölüm hocaları ve sınıf danışmanları katıldı.

Türkçe Eğitimi Anabilim Dalına yeni kayıt yapıp yerleşen öğrencilerimizin yeni eğitim-öğretim yılının kutlanması ile başlayan program Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Rezan KARAKAŞ'ın konuşması ve hocaları tanıtılması ile devam etti.  

Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç Dr.  Erhan AKIN Türkçe öğretmenliğinin önemine ve öğrencilerin mezun olduktan sonra yapabileceklerine değindi.

Dr. Öğretim Üyesi M. Halil SAĞLAM ise öğrencilerin kendilerini ilgilendiren ilgili yönetmelikleri okumaları ve gereğini yapmalarını istedi. Sorumlulukların bilinmesi için bunun önemini vurgulandı. Devamında Kütüphane ile ilgili tanıtımda bulundu.

Arş. Görv. Hamiyet BURSALI ise muafiyet hakkında bilgilendirme yaptı. Sonrasında Dr. Öğretim Üyesi Sabri DOĞAN ve Okt. Mustafa ÇAKIRCA danışmanlık ile ilgili bilgilendirme çalışması yaptı. Danışman hoca ile öğrenciler arasında koordinasyonu sağlayan öğrenciler belirlenerek yapılacak sınıf danışmanlık toplantılarına katılımın önemi vurgulandı.

 Öğrencilerin soruları ile devam eden oryantasyon eğitimi 08.10.2018 tarihinde yapılacak Fakülte oryantasyon çalışması ile ilgili bilgilendirme yapıldıktan sonra fakülte girişinde foto çekimi ile tamamlandı.

Doç.Dr MEHMET RAMAZANOĞLU (0484) 212-1111 / 3144
Eğitim Fakültesi
8 Ekim 2018